Izdvajamo

Sve novosti
Naga Joga Novosti

18.09.2019.

Naga Joga

Obzirom na odličan prijem kod učesnika i kvalitet prvog treninga, Naturistička organizacija Srbije dogovorila je redovan...

Pročitaj više
Nagi fitnes Novosti

18.09.2019.

Nagi fitnes

Nagi fitnes (Naked fitness - Goli fitnes) termini su zamišljeni kao funkcionalni treninzi sa ciljem da omoguće ljudima...

Pročitaj više

Izdvojeni tekstovi

O nama

Naturistička organizacija Srbije je Udruženje građana osnovano 19. juna 2011. godine u Beogradu, Republika Srbija. Međunarodna organizacija naturističkih federacija (International naturist federations, INF-FNI) 23. maja 2012. prihvatila je kao svog punopravnog člana Naturističku organizaciju Srbije. Naturistička organizacija Srbije je institucija koja ima zadatak da, pre svega, promoviše ideje naturizma, zdravog života i ekologije na teritoriji Republike Srbije. Ovo udruženje ima nameru da ostvari kontakt sa istomišljenicima, da ih poveže međusobno, kao i da im omogući učešće u raznim nivoima interakcije sa međunarodnim klubovima i organizacijama. Najveći deo pomenutih sadržaja je dostupan učlanjenjem u Naturističku organizaciju Srbije.

Pročitaj više

INF-FNI

Međunarodna organizacija naturističkih federacija (International naturist federations, INF-FNI) okuplja nacionalne naturističke saveze iz više od 30 zemalja u kojima je aktivno preko 1000 naturističkih klubova i udruženja. Osnovni cilj ove međunarodne organizacije je promovisanje ideje naturizma širom sveta, organizovanje raznih internacionalnih naturističkih manifestacija, kao i obezbeđivanje boravka svojih članova u naturističkim centrima sa značajnim popustom.

Stalni naturistički termini

Dragi prijatelji naturisti, obaveštavamo vas da je Naturistička organizacije Srbije dogovorila sa vrhunskim velnes centrom uvođenje stalnih termina za naturiste.
Pozivamo Vas da dođete u Royal Wellness Centar, ulica Rada Neimara 11, Beograd, i uživate u bazenu, saunama, jacuzziu, parnom kupatilu, onako kako je najlepše i najzdravije – bez sintetike.

Pročitaj više

Učlanjenje

Da li učlanjenje u vašu organizaciju omogućava dobijanje povlastica prilikom kampovanja u inostranstvu, Hrvatska,Grčka...gde godinama odlazim u nudističke kampove? Kako je moguće učlaniti se u Naturističku organizaciju Srbije? Koliko košta učlanjenje i kolika je godišnja članarina?

Pročitaj više

Partneri

Top