• 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Letovanje na Kefaloniji
#11
Kalamici (tekstilni deo) je sigurno jedna od najlepših plaža Sitonije. Peščana, sa nekoliko restorana i ostrvcetom na desetak metara od plaže.

Naturisticki zaliv se nalazi odmah pored ove plaže. Nisam siguran da li je zvanična obzirom da nije obeležena...
Do njega dolazi samo peške (ili čamcem) tako da nema kamp prikolica, ali ima poneki šator, mada ne toliko da kvari doživljaj.
Zaliv je stvarno predivan. Evo i par slika da to pokažu Smile

Želim vam prijatan odmor, a nadam se da ću i ja stići da je obiđem sredinom septembra Smile

Pozdrav!
#12
Hvala najlepše Dragane,

Vidim da ste bili tamo već. Da li možda znate kakav je smestaj u Cavo Kalamitsi. To je kompleks na samoj glavnoj plazi. Imaju apartmane i kafic/restoran. Na slikama deluje lepo. Da li ste svraćali tamo? Potvrdili su mi da imaju mesta (kondo za dvoje 35/noc...to mi deluje malo jevtino pa se plasim da ne bude nekih neprijatnih iznenadjenja kad se dođje tamo ( imao sam iskustva sa Skiatosa da neki smestaj na slici izgleda fenomenalno a kad se tamo dođje onda uzivo ne izgleda ni priblizno tako dobro).


Pozdrav,

Milos
#13
Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema sa smeštajem. Taj objekat još uvek nije bio otvoren kada smo mi bili tamo. Radio je samo supermarket i deo restorana. Vlasnik je inače veoma predusretljiv prema gostima iz Srbije - tu su naši poznanici našli prilično jeftin smeštaj u sezoni, a sve su ugovorili u maju. Odatle do naše plaže ima oko 15 min. laganog hoda. Jedino što ne preporučujem to je svakodnevno snadbevanje u bilo kojem supermarketu u Kalamiciju -cene nekih artikala su i dva puta veće nego u bilo kojem obližnjem megamarketu. Obratite pažnju na to da voda iz vodovoda ima običaj da bude malo žuta i skoro niko od gostiju je ne koristi za piće i spremanje hrane. I ne brinite ništa, ovo mesto nije kao Skijatos, ovde ljudi dolaze da nađu mir i kvalitetan odmor u malom mestu daleko od gradske ludnice.
#14
Slažem se sa Adminom Smile

Nisam bio baš u Cavo Kalamitsi, deluju ok. Generalno svi smeštaji koje sam obišao u Kalamiciju su bili dobri. Ukoliko idete kolima, megamarketi su dosta povoljniji od lokalnih marketa, a i možete da obiđete još lepih plaža u okolini. Ima ih koje su stalno naturističke, a i koje postaju krajem sezone...

Pozdrav,
Dragan
#15
PS: van sezone može da se nađe lep smeštaj i za 10 - 15€ po osobi, tako da cena koju ste dobili nije previse niska...
#16
Pre nego sto počnete da postavljate pitanja ili koristite forum na bilo koji način, pročitajte pravila koja na ovom forumu važe. Nepoštovanje istih može Vas dovesti u neprijatnu situaciju.

Otvaranje tema (topika): Svaki topik mora biti otvoren u forumu koji mu tematski pripada. Pre otvaranja novog topika proverite da li je na forumu već pokrenuta takva diskusija, kako ne bi bilo dupliranja tema. Ukoliko se desi da na forumu korisnici otvore dve iste teme, moderator foruma će izbrisati onu kasnije postavljenu. Prilikom postavljanja teme morate napisati uvodni post kojim objašnjavate razlog pokretanja teme i koji jasno određuje smisao diskusije.

Velika slova: Na forumu nije dozvoljeno pisanje isključivo velikim slovima jer će to biti shvaćeno kao “vikanje”. Neki elementi teksta mogu biti napisani velikim slovom, ali ceo tekst ne.

Korisničko ime: Na forumu nije dozvoljeno korišćenje više od jednog korisničkog imena (nickname). Na forumu je zabranjeno ostavljati informacija o sebi (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese). Takođe, zabranjeno je ostavljati podatke takve prirode o drugim učesnicima foruma. Reklamiranje na temama je strogo zabranjeno.
!


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)