Bazen i saune za naturiste - Naturističko zimovanje 2018 Bazen na starom DIF-u

Bazen i saune za naturiste - Naturističko zimovanje 2018

Ove zime smo imali rekordnih dvanaest termina na bazenima i saunama, a nas stalno zovu i pitaju kad ćemo ponovo svi na bazen? I zato, NA VAŠ ZAHTEV

 

MANIFESTACIJA NATURISTIČ

Ove zime smo imali rekordnih dvanaest termina na bazenima i saunama, a nas stalno zovu i pitaju kad ćemo ponovo svi na bazen? I zato,

NA VAŠ ZAHTEV MANIFESTACIJA NATURISTIČKO ZIMOVANjE 2018 POČINjE!

Poštovani članovi Naturističke organizacije Srbije, naturistički prijatelji, pozivamo Vas da uzmete učešće u novoj, jedinstvenoj Manifestaciji pod nazivom Naturističko zimovanje 2018.

Prošlo je već više od devet godina od naših prvih druženja na bazenima u Obrenovcu. Vi nas niste zaboravili i svih ovih godina uporno nas podsećate na te predivne trenutke. To ste i dokazali Vašim učešćem na manifestacijama "Bazen naturista 2015.", "Bazen naturista 2016.", "Bazen naturista 2017." i "Naturističkom zimovanju 2017." koje su proteklih godina izazvale veliko interesovanje i nepodeljene simpatije.

Konačno, evo ponovo prilike da se opet družimo i relaksiramo u prijatnom ambijentu Starog DIF-a koristeći bazen i saune onako kako to mi radimo - zdravo i ekološki, bez i jedne krpice na sebi!

NATURISTIČKO ZIMOVANjE 2018

POŠTOVANI ČLANOVI NATURISTIČKE ORGANIZACIJE SRBIJE, ČLANOVI INF-FNI, NATURISTI SRBIJE I SVI ZAINTERESOVANI,

posle većeg broja zahteva i raspitivanja, kao i naših višestrukih napora svih ovih godina da Vam izađemo u susret, uz veliko razumevanje rukovodstva Gradskog centra za fizičku kulturuu Beogradu (poznatijeg kao Stari DIF) zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Vam možemo ponuditi učešće na Manifestaciji pod nazivom „Naturističko zimovanje 2018.“.

Ova manifestacija podrazumeva aktivnosti u vidu rekreativnog plivanja na bazenu uz upotrebu sauna u objektu Gradskog centra za fizičku kulturu (Stari DIF) u srcu Beograda u Deligradskoj ulici.

Na raspolaganju su nam sportske svlačionice koje se zaključavaju, veliki bazen dimenzija 25 х 6.5 metara prosečne dubine 1.6 metara, dve suve i jedna vlažna sauna u neposrednoj blizini bazena, kao i hidro kompleks sa tuševima i toaletima..

Tu su i prostorije i instalacije za sušenje kose, a na spratu se nalazi prijatan kafić sa prigodnim menijem.

Prosečna temperatura bazena je 26oC, a za posebne programe povećava se i do 29 oC.

Prilikom korišćenja bazena primenjuju se posebne mere i pravila:

 • pre ulaska u bazen obavezno je tuširanje;
 • nije dozvoljeno skakanje sa ivice bazena;
 • zabranjeno je korišćenje malog bazena.

Prvi naredni termin za naturiste u Gradskom centru za fizičku kulturu (Stari DIF) zakazan je za 10. mart 2018. u trajanju od 20:00 do 21:00.

Obaveza učesnika Manifestacije je da dođu na lokaciju 30 min. pre početka termina.

Efektivno vreme korišćenja navedenih kapaciteta Gradskog centra za fizičku kulturu (Stari DIF) u jednom terminu je jedan sat (od 20:00 do 21:00), a učesnici imaju dodatnh 30 min. da se pripreme za napuštanje objekta.

PRIJAVLjIVANjE ZA UČEŠĆE NA OVOM TERMINU MANIFESTACIJE JE OBAVEZNO ZBOG OGRANIČENOG BROJA UČESNIKA USLOVLjENOG RASPOLOŽIVIM KAPACITETIMA, KAO I ZBOG EVENTUALNOG OTKAZIVANJA TERMINA ZBOG NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH UČESNIKA.

PRIJAVLjIVANjE UČESNIKA MANIFESTACIJE ZA GORE NAVEDENI TERMIN MOGUĆE JE NAJKASNIJE DO 8. MARTA 2018.

Ukoliko bilo koji potencijalni učesnik bez prethodne prijave dođe na termin Manifestacije rizikuje da ne bude u mogućnosti da učestvuje na aktivnostima ukoliko je maksimalni broj učesnika, prethodno uredno prijavljenih, došao na taj termin, kao i da, u slučaju otkazivanja termina, ne bude blagovremeno obavešten o tome.

Uslov za prisustvovanje bilo kojem terminu Manifestacije „Naturističko zimovanje 2018“ je uplata kotizacije za učešće u aktivnostima.

NA SVIM AKTIVNOSTIMA U GORE NAVEDENIM TERMINIMA MOŽE SE PRISUSTVOVATI ISKLjUČIVO BEZ ODEĆE!

Uplate pomenute kotizacije za učešće u aktivnostima vrši se na lokaciji održavanja termina neposredno pre početka efektivnog trajanja termina.

Iznos kotizacije za učešće na ovim aktivnostima za bilo koji gore navedeni termin iznosi:

 • za članove NOS (saplaćenom članarinom za tekuću godinu): 490 din.
 • za članove INF-FNI (sa važećom markicom za tekuću godinu): 490 din.
 • za sve ostale učesnike: 650 din.

Sve uplate se vrše na lokaciji održavanja termina neposredno pre početka istog.

 ~~~~~~~~~

Pravila ponašanja

P o š t o v a n i (a), 

od nas ovde se očekuje da poznajemo pravila lepog ponašanja na bazenima, kao i naturističkim/nudističkim plažama i skupovima u skladu sa opšte poznatim bontonom i zdravim i ekološkim principima.

Ipak, mišljenja smo da bi trebalo da sve nas podsetimo na nekoliko najvažnijih principa koji su opšte prihvaćeni širom sveta u naturističkim/nudističkim društvima:

 • Ulaz na bazen i saunu dozvoljen je isključivo bez odeće, osim službenim licima i dežurnim radnicima ovog sportskog centra;
 • prilikom korišćenja bazena u okviru hidro kompleksa Gradskog centra za fizičku kulturu (Stari DIF) obavezno je da svako nosi kapicu za plivanje ili tuširanje, kako bismo izbegli eventualne kvarove sistema za prečšćavanje vode zbog gomilanja dlaka kose u istim;
 • maloletnim licima ulaz i boravak na manifestaciji dozvoljen je samo uz pratnju punoletne osobe – pratioc maloletnog lica preuzima punu odgovornost za isto, što potvrđuje potpisom izjave na licu mesta pre ulaska u objekat;
 • budimo učtivi i tolerantni jedni prema drugima – pokažimo zašto naš pokret ima budućnost i ne dajmo povoda zlim jezicima da nas predstavljaju u lošem svetlu kada mi to svakako ne zaslužujemo;
 • fotografisanje i snimanje nije poželjno u cilju zaštite privatnosti svake ovde prisutne osobe, ukoliko od nekog ne dobijete dozvolu da ga fotografišete ili snimite. Obavezno bi trebalo tražiti i dozvolu za eventualno objavljivanje takvih snimaka i fotografija u sredstvima javnog informisanja, na internetu i sl. Naravno, sve ovo ne važi ukoliko su objekti Vašeg snimanja i fotografisanja samo Vi i članovi Vaše porodice;
 • čuvajmo prostor oko nas čistim – isti, kao i vodu u bazenu, delimo sa drugima iz naše grupe, ali i sa ostalim korisnicima objekta. Pokažimo da smo ekološki svesni i da zato naš pokret ima lepu perspektivu.

 ~~~~~~~~~

Izjava o zaštiti privatnosti

Naturistička organizacija Srbije (u daljem tekstu "NOS") garantuje maksimalnu zaštitu privatnosti u pogledu informacija koje su dostavljene putem prijave za učešće na manifestaciji. Podaci koji su sadržaj ove prijave neće biti javno objavljeni niti dostupni trećim pravnim i fizičkim licima bez autorizovane dozvole podnosioca prijave. Izuzetak su jedino državni organi bezbednosti koji u cilju sprovođenja potencijalne istrage imaju pravo da zahtevaju uvid u gore navedene podatke, a gde je, u skladu sa važećim zakonima, NOS obavezan da takve zahteve prihvati i realizuje

Međutim, NOS ne može da preuzme odgovornost za otkrivanje podataka iz prijave za manifestaciju nastalog ukoliko podnosilac prijave koristi piratski softver, poseduje pristupni terminalni uređaj (računar, mobilni telefon i sl.) i/ili aplikacije zaražene virusima, kao i usled neodgovornog rada distributivnih službi, web hosting kompanije, internet provajdera i telekomunikacionih operatera

NOS takođe ne može da preuzme odgovornost za otkrivanje gore navedenih podataka nastalog usled krađe pristupnih terminalnih uređaja ili jedinica za skladištenje informacija u kojima su ovi podaci pohranjeni, kao i neodgovornog rukovanja podnosioca prijave sa dodeljenim mu lozinkama od strane naše organizacije ili drugih pravnih i fizičkih lica (lozinke za elektronsku poštu, internet pristup, razne društvene mreže i sl.)

NOS isto tako ne može da preuzme odgovornost za otkrivanje podataka iz prijave za učešće na manifestaciji nastalog ukoliko podnosilac prijave sam dobrovoljno iste otkrije trećim pravnim i fizičkim licima.

Nepotune prijave u kojima je izostavljen neki obavezni detalj neće biti razmatrane.

Davanje neistinitih podataka, lažno predstavljanje i krađa identiteta povlače zakonske posledice, te NOS zadržava svoje pravo i obavezu da iste prijavi nadležnim organima.

Galerija

Srodni tekstovi

26.05.2023.

Izmena režima korišćenja nudističke plaže na Adi Ciganliji 28.05.2023 povodom takmičenja 29. Beogradski triatlon

Poštovani članovi i svi naturisti, Povodom…

Pročitaj više

25.05.2023.

Kraj zimske sezone 2022/23 u City Code Spa u Zemunu

Dragi članovi i prijatelji, Naturistički spa termini idu…

Pročitaj više

27.03.2023.

Naturistički pokret u Srbiji je jači za još jedan klub

Sa zadovoljstvom objavljujemo da su Beograd i Srbija dobili…

Pročitaj više

23.12.2022.

Naturistički spa termini tokom predstojećih novogodšnjih praznika

Obaveštavamo sve zainteresovane o održavanju…

Pročitaj više

Poslednji tekstovi

Izmena režima korišćenja nudističke plaže na Adi Ciganliji 28.05.2023 povodom takmičenja 29. Beogradski triatlon Novosti

26.05.2023.

Izmena režima korišćenja nudističke plaže na Adi Ciganliji 28.05.2023 povodom takmičenja 29. Beogradski triatlon

Poštovani članovi i svi naturisti, Povodom…

Pročitaj više
Kraj zimske sezone 2022/23 u City Code Spa u Zemunu Novosti

25.05.2023.

Kraj zimske sezone 2022/23 u City Code Spa u Zemunu

Dragi članovi i prijatelji, Naturistički spa termini idu…

Pročitaj više
Obeležavamo 50 godina od osnivanja naturističkog kompleksa Ada Bojana u Crnoj Gori Međunarodni događaji

27.03.2023.

Obeležavamo 50 godina od osnivanja naturističkog kompleksa Ada Bojana u Crnoj Gori

POŠTOVANI PRIJATELJI NATURISTI Povodom proslave…

Pročitaj više
NOS i NK Neva obeležavaju 4. april - Dan studenata Promocije

27.03.2023.

NOS i NK Neva obeležavaju 4. april - Dan studenata

Naturistička organizacija Srbije i Naturistički klub Neva…

Pročitaj više
Top