NOS.org.rs

Oznake

Pretražite

Masaža

Spremili smo za vas novu redovnu ponudu. Na dve lokacije tri puta nedeljno nudimo vam naturističku masažu sa profesionalnim maserima, relax, terapeutsku, parcijalnu i sportsku.

Petkom 19-22h masažu izvodi Vladimir, zakazivanje za ovaj termin je na telefon +381 65 20 10 318, a cena je 1.000 dinara za sat vremena.

Masažu subotom i nedeljom 18-23h izvodi Tanja, a zakazivanje za ove termine je na telefon +381 60 48 05 664 a cena je 1.500 dinara za pola sata a 3.000 dinara za jedan sat.

O masaži

Efekti masaže mogu buti umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti. Problemi kao što su nesanica, napetost, glavobolja i ostala stanja izazvana stresom, reaguju na isceliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Generalno masaža otklanja bol i napetost zglobova i ispravlja držanje, otklanja bol i napetost mišića, pospešuje protok kiseonika u tkivo, poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok, poboljšava elastičnost i regeneraciju kože, usporava i produbljuje disanje, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, deluje na unutrašnje organe, pojačava snagu i seksualnu energiju.

Pročitajte još

Top