NOS.org.rs

Oznake

Pretražite

Masaža

Poštovani članovi i svi ostali zainteresovani, u skladu sa najnovijim merama povodom borbe protiv COVID-19, a u dogovoru sa vlasnicima centara, uprava Udruženja donela je odluku da se svi termini privremeno otkazuju.

O nastavku aktivnosti, kada se situacija smiri, bićete blagovremeno obavešteni.

Spremili smo za vas novu redovnu ponudu. Na dve lokacije tri puta nedeljno nudimo vam naturističku masažu sa profesionalnim maserima, relax, terapeutsku, parcijalnu i sportsku.

Petkom 19-22h masažu izvodi Vladimir, zakazivanje za ovaj termin je na telefon +381 65 20 10 318, a cena je 1.000 dinara za sat vremena.

Masažu subotom i nedeljom 18-23h izvodi Tanja, a zakazivanje za ove termine je na telefon +381 60 48 05 664 a cena je 1.500 dinara za pola sata a 3.000 dinara za jedan sat.

O masaži

Efekti masaže mogu buti umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti. Problemi kao što su nesanica, napetost, glavobolja i ostala stanja izazvana stresom, reaguju na isceliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Generalno masaža otklanja bol i napetost zglobova i ispravlja držanje, otklanja bol i napetost mišića, pospešuje protok kiseonika u tkivo, poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok, poboljšava elastičnost i regeneraciju kože, usporava i produbljuje disanje, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, deluje na unutrašnje organe, pojačava snagu i seksualnu energiju.

Pročitajte još

Top