• 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi programi NOS
#1
NAGA JOGA

Naturistička organizacija Srbije dogovorila je redovan trening nage joge (Naked Yoga - gola joga) dva puta nedeljno, četvrtkom od 21 do 23h i subotom od 19 do 21h.
Termini su:


[*]četvrtkom od 21 do 23 časova

  • subotom od 19 do 21 časova
[*]
Cene treninga su:


[*]600 RSD - članovi NOS; studenti uz važeću studentsku legitimaciju ili indeks;

[*]400 RSD - članovi NOS od 18 do 28 godina; deca (uz pratnju roditelja ili staratelja) od 14 do 18 godina;

[*]besplatno - deca (uz pratnju roditelja ili staratelja) do 14 godina;

[*]1.200 RSD - gosti;

  • 3,900 RSD - mesečna karta, važi samo za članove.
[*]
Broj učesnika u grupi je ograničen. Na vreme rezervišite mesto. Korišćenje peškira je obavezno. Sala se nalazi na Banovom brdu, Lješka 9 (SD Partizan), u neposrednoj blizini GO Čukarica.
Joga znači ujedinjenje tela, uma i duha, odličan način za postizanja balansa i harmonije. Koristeći tehnike disanja i vežbanjem joga položaja omogućavamo zdrav, živahan i balansiran pristup životu.
Praktikovanje hata joge zasniva se pretežno na vežbanju joga položaja (asana), tehnikama disanja i meditaciji, sa ciljem postizanja kontrolisanog pokreta, povećane fleksibilnosti i svesnog disanja.
Joga položaji variraju od osnovnih do kompleksnih, od onih za početnike do onih za polaznike većih mogućnosti. Zbog toga jogom može da se bavi svako, bez obzira na starost, fizičke predispozicije, pol, izvesne nedostatke. Iako su pokreti u hata jogi spori i kontrolisani, oni predstavljaju snažnu aktivnost za telo (uključujući unutrašnje organe) i um.
Jogom se postiže veća pokretljivost i fleksibilnost tela, bolja fizička koordinacija i cirkulacija; poboljšava se držanje tela i postiže gipkost kičmenog stuba; stimuliše se pravilno funkcionisanje sistema varenja, endokrinog i nervnog sistema kao i rad unutrašnjih organa.
Naga joga pomaže da otkrijete potpuno novi način gledanja na svoje telo.
Kada počnete da redovno praktikujete nagu jogu, naučićete da prihvatite i poštujete svoje telo, da otvorite svoje srce sebi i svetu sa hrabrošću i samopouzdanjem.

[*]NAGI FITNES

[*]Svi znamo koliko je fizička aktivnost zdrava. Objedinite to sa naturizmom kao životnim stilom i dobijamo nagi fitnes, bavljenje fitnesom i treniranje u teretani bez odeće. Nagi fitnes (Naked fitness & Gym - Goli fitnes) termini su zamišljeni kao funkcionalni treninzi sa ciljem da omoguće svim ljudima, bez obzira na pol, godište ili da li su u trenažnom procesu, uslove za rešavanje fizičkih i uopšte zdravstvenih problema ili samo da unaprede postojeće stanje. Sala je opremljena sa spravama iz teretane, tegovima, strunjačama i ostalim fitnes rekvizitima koji pokrivaju rad na svim mišićnim grupama kompletnog tela i mogu da rešavaju određene zdravstvene probleme, estetiku tela i stres. Omogućen je samostalan rad ali i individualni i grupni rad sa profesionalnim fitnes i bodybuilding trenerima.
Termini treninga su:


[*]utorkom od 21 do 23 časova

  • subotom od 17 do 19 časova
[*]
Cene treninga su:


[*]600 RSD - članovi NOS; studenti uz važeću studentsku legitimaciju ili indeks;

[*]400 RSD - članovi NOS od 18 do 28 godina; deca (uz pratnju roditelja ili staratelja) od 14 do 18 godina;

[*]besplatno - deca (uz pratnju roditelja ili staratelja) do 14 godina;

[*]1.200 RSD - gosti;

  • 3,900 RSD - mesečna karta, , važi samo za članove.
[*]
Sala se nalazi na Banovom brdu, Lješka 9 (SD Partizan), u neposrednoj blizini GO Čukarica. Objekat poseduje i svlačionice i tuševe.
  Odgovori


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)