NOS.org.rs

Podelite

Oznake

Pretražite

Vrhunski Wellness centar za naturiste - Manifestacija "Naturističko zimovanje 2018 - 2.0"

Cele ove godine imali smo rekordan broj termina na bazenima i saunama, a nas stalno zovu i pitaju kad ćemo ponovo svi na bazen? I zato, NA VAŠ ZAHTEV MANIFESTACIJA "NATURISTIČKO ZIMOVANjE 2018" SE NASTAVLjA, naravno, pod novim imenom: "NATURISTIČKO ZIMOVANjE 2018 - 2.0"!

Poštovani članovi Naturističke organizacije Srbije, naturistički prijatelji, pozivamo Vas da uzmete učešće u novoj, jedinstvenoj Manifestaciji sada pod nazivom Naturističko zimovanje 2018 - 2.0.

Prošlo je već više od deset godina od naših prvih druženja na bazenima u Obrenovcu. Vi nas niste zaboravili i svih ovih godina uporno nas podsećate na te predivne trenutke. To ste i dokazali Vašim učešćem na manifestacijama "Bazen naturista 2015.", "Bazen naturista 2016.", "Bazen naturista 2017." "Naturističkom zimovanju 2017", "Naturističkom zimovanju 2018" i "Naturističkom letovanju 2018" koje su svih proteklih godina pa sve do danas izazvale veliko interesovanje i nepodeljene simpatije. Zato evo konačno prilike da se dva puta sedmično družimo i relaksiramo na jednom predivnom mestu - u vrhunskom velnes centru pod nazivom Royal Wellness Centar, gde ćemo da koristimo bazen i saune, jacuzzi, parno kupatilo, slanu i relax sobu onako kako to mi radimo - zdravo i ekološki, bez i jedne krpice na sebi! I sve to skoro punih dva sata! Pre termina moguće je i zakazivanje masaže!

Dođite na stalne termine za naturiste koji se održavaju petkom od 21:15 do 23:00 i nedeljom od 14:00 do 17:00!

Javite nam se da dobijete dodatne informacije i uputstva o poslednjem promotivnom terminu, kao i o planiranim stalnim terminima za naturiste.

NATURISTIČKO ZIMOVANjE 2018 - 2.0

POŠTOVANI ČLANOVI NATURISTIČKE ORGANIZACIJE SRBIJE, ČLANOVI INF-FNI, NATURISTI SRBIJE I SVI ZAINTERESOVANI, posle većeg broja zahteva i raspitivanja, kao i naših višestrukih napora svih ovih godina da Vam izađemo u susret, uz veliko razumevanje vlasnika velnes centra pod nazivom Royal Wellness Centar, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Vam možemo ponuditi učešće na Manifestaciji pod nazivom „Naturističko zimovanje 2018 - 2.0“ koja podrazumeva aktivnosti u vidu rekreativnog plivanja na bazenu uz upotrebu sauna, parnog kupatila, jacuzzi bazena i relax i slane sobe u objektu Wellness centra Royal Wellness Centar u centru Beograda, na Vračaru.

Na raspolaganju su nam svlačionice sa ormarićima koji se zaključavaju, veliki bazen, finska i ruska sauna, parno kupatilo, relaks i slana soba, jacuzzi, kao i hidro kompleks sa tuševima i toaletima. Tu su i prostorije za relaksaciju i masažu, instalacije za sušenje kose, kao i prijatan kafić sa prigodnim menijem.

Prilikom korišćenja bazena primenjuju se posebne mere i pravila:

 • pre ulaska u bazen obavezno je tuširanje;
 • nije dozvoljeno skakanje sa ivice bazena.

Prilikom korišćenja sauna i parnih kupatila svi su obavezni da se pridržavaju sledećeg:

 • u saunu se ulazi i izlazi brzo;
 • obavezna je upotreba peškira ispod celog tela uključujući i stopala;
 • sedne se na slobodno mesto, a ukoliko ima za to prostora, može da se i legne pazeći pri tome da svojom pozicijom ne ugrozimo konfor ostalih osoba u sauni;
 • izbegava se glasni razgovor;
 • u tursko kupatilo se ulazi bez peškira uz obavezno se pranje mesta gde se sedi pre i posle upotrebe;

- posle izlaska iz saune obavezno je tuširanje kako bi se sprao znoj sa tela (preporučljivo je hladnom vodom kako bi se pore zatvorile naročito ako posle toga osoba ima nameru da koristi bazene i kade sa hlorisanom vodom).

Počevši od septembra 2018. postignut je dogovor da se za naturiste u reprezentativnom objektu pod nazivom "Royal Wellness Centar" uvode stalni termini i to: svakog petka u trajanju od 21:15 do 23:00 i svake nedelje u trajanju od 14:00 do 17:00.

Obaveza učesnika Manifestacije je da dođu na lokaciju barem 20 min. pre početka termina.

Napominjemo da učesnici Manifestacije ponesu svoje peškire, papuče i pribor za higijenu jer velnes centar to ne obezbeđuje.

Efektivno vreme korišćenja navedenih kapaciteta Royal Wellness Centra u terminu petkom je sat i 45 minuta (od 21:15 do 23:00), a u terminu nedeljom tri sata (od 14:00 do 17:00).

Prisustvovanje bilo kojem stalnom terminu Manifastacije moguće je jedino uz kupovinu ulaznice na blagajni gore navedenog velnes centra neposredno pre početka termina, za šta je nepohodno izdvojiti 1000,00 RSD, dok je za članove Naturističke organizacije Srbije i/ili INF-FNI 750,00 RSD. Ulaznica važi samo za jedan određeni termin.

Masaža se posebno plaća i zakazuje - za ovu uslugu pozovite Tanju na +381 60 4805664.

NA SVIM AKTIVNOSTIMA U GORE NAVEDENIM TERMINIMA MOŽE SE PRISUSTVOVATI ISKLjUČIVO BEZ ODEĆE!

~~~~~~~~~

Pravila ponašanja

P o š t o v a n i (a),

od nas ovde se očekuje da poznajemo pravila lepog ponašanja na bazenima, kao i naturističkim/nudističkim plažama i skupovima u skladu sa opšte poznatim bontonom i zdravim i ekološkim principima.

Ipak, mišljenja smo da bi trebalo da sve nas podsetimo na nekoliko najvažnijih principa koji su opšte prihvaćeni širom sveta u naturističkim/nudističkim društvima:

 • Ulaz na bazen i saunu dozvoljen je isključivo bez odeće, osim službenim licima i dežurnim radnicima ovog sportskog centra;
 • maloletnim licima ulaz i boravak na manifestaciji dozvoljen je samo uz pratnju punoletne osobe – pratioc maloletnog lica preuzima punu odgovornost za isto, što potvrđuje potpisom izjave na licu mesta pre ulaska u objekat;
 • budimo učtivi i tolerantni jedni prema drugima - pokažimo zašto naš pokret ima budućnost i ne dajmo povoda zlim jezicima da nas predstavljaju u lošem svetlu kada mi to svakako ne zaslužujemo;
 • fotografisanje i snimanje nije poželjno u cilju zaštite privatnosti svake ovde prisutne osobe, ukoliko od nekog ne dobijete dozvolu da ga fotografišete ili snimite. Obavezno bi trebalo tražiti i dozvolu za eventualno objavljivanje takvih snimaka i fotografija u sredstvima javnog informisanja, na internetu i sl. Naravno, sve ovo ne važi ukoliko su objekti Vašeg snimanja i fotografisanja samo Vi i članovi Vaše porodice;
 • čuvajmo prostor oko nas čistim – isti, kao i vodu u bazenu, delimo sa drugima iz naše grupe, ali i sa ostalim korisnicima objekta. Pokažimo da smo ekološki svesni i da zato naš pokret ima lepu perspektivu.

~~~~~~~~~

Informativna služba Naturističke organizacije Srbije

Pročitajte još

Top