NOS.org.rs

Podelite

Oznake

Pretražite

Vrhunski Wellness centar za naturiste - Manifestacija "Naturističko letovanje 2018"

Ove zime i proleća smo imali rekordan broj termina na bazenima i saunama, a nas stalno zovu i pitaju kad ćemo ponovo svi na bazen? I zato, NA VAŠ ZAHTEV MANIFESTACIJA "NATURISTIČKO ZIMOVANjE 2018" SE NASTAVLjA i tokom celog leta, naravno, pod novim imenom: "NATURISTIČKO LETOVANjE 2018"!

Poštovani članovi Naturističke organizacije Srbije, naturistički prijatelji, pozivamo Vas da uzmete učešće u novoj, jedinstvenoj Manifestaciji sada pod nazivom Naturističko letovanje 2018.

Prošlo je već više od deset godina od naših prvih druženja na bazenima u Obrenovcu. Vi nas niste zaboravili i svih ovih godina uporno nas podsećate na te predivne trenutke. To ste i dokazali Vašim učešćem na manifestacijama "Bazen naturista 2015.", "Bazen naturista 2016.", "Bazen naturista 2017." "Naturističkom zimovanju 2017" i "Naturističkom zimovanju 2018" koje su svih proteklih godina pa sve do danas izazvale veliko interesovanje i nepodeljene simpatije. Zato evo ponovo prilike da se opet družimo i relaksiramo na jednom predivnom mestu - u vrhunskom Wellness centru pod nazivom Royal Wellness Centar, gde ćemo da koristimo bazen i saune, jacuzzi, parno kupatilo, slanu i relax sobu onako kako to mi radimo - zdravo i ekološki, bez i jedne krpice na sebi! I sve to skoro punih dva sata! Pre termina moguće je i zakazivanje masaže!

Dođite na neki od promotivnih termina koji se održavaju svakog petka sa početkom u 21:15!

Javite nam se da dobijete dodatne informacije i uputstva o ovom terminu.

NATURISTIČKO LETOVANjE 2018

POŠTOVANI ČLANOVI NATURISTIČKE ORGANIZACIJE SRBIJE, ČLANOVI INF-FNI, NATURISTI SRBIJE I SVI ZAINTERESOVANI, posle većeg broja zahteva i raspitivanja, kao i naših višestrukih napora svih ovih godina da Vam izađemo u susret, uz veliko razumevanje vlasnika wellness centra pod nazivom Royal Wellness Centar, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Vam možemo ponuditi učešće na Manifestaciji pod nazivom „Naturističko letovanje 2018“ koja podrazumeva aktivnosti u vidu rekreativnog plivanja na bazenu uz upotrebu sauna, parnog kupatila, jacuzzi bazena i relax i slane sobe u objektu Wellness centra Royal Wellness Centar u centru Beograda, na Vračaru.

Na raspolaganju su nam svlačionice sa ormarićima koji se zaključavaju, veliki bazen, finska i ruska sauna, parno kupatilo, relaks i slana soba, jacuzzi, kao i hidro kompleks sa tuševima i toaletima. Tu su i prostorije za relaksaciju i masažu, instalacije za sušenje kose, kao i prijatan kafić sa prigodnim menijem.

Prilikom korišćenja bazena primenjuju se posebne mere i pravila:

 • pre ulaska u bazen obavezno je tuširanje;
 • nije dozvoljeno skakanje sa ivice bazena.

Prilikom korišćenja sauna i parnih kupatila svi su obavezni da se pridržavaju sledećeg:

 • u saunu se ulazi i izlazi brzo;
 • obavezna je upotreba peškira ispod celog tela uključujući i stopala;
 • sedne se na slobodno mesto, a ukoliko ima za to prostora, može da se i legne pazeći pri tome da svojom pozicijom ne ugrozimo konfor ostalih osoba u sauni;
 • izbegava se glasni razgovor;
 • u tursko kupatilo se ulazi bez peškira uz obavezno se pranje mesta gde se sedi pre i posle upotrebe;

- posle izlaska iz saune obavezno je tuširanje kako bi se sprao znoj sa tela (preporučljivo je hladnom vodom kako bi se pore zatvorile naročito ako posle toga osoba ima nameru da koristi bazene i kade sa hlorisanom vodom).

Promotivni termini za naturiste u Wellness centru Royal Wellness Centar održavaju se svakog petka u trajanju od 21:15 do 23:00.

Obaveza učesnika Manifestacije je da dođu na lokaciju 30 min. pre početka termina.

Efektivno vreme korišćenja navedenih kapaciteta Royal Wellness Centra u jednom terminu je sat i 45 minuta (od 21:15 do 23:00).

Prisustvovanje ovom terminu Manifastacije moguće je jedino uz kupovinu ulaznice na blagajni gore navedenog wellness centra neposredno pre početka termina, za šta je nepohodno izdvojiti 750,00 RSD. Ulaznica važi samo za jedan određeni termin u trajanju od dva sata.

Masaža se posebno plaća i zakazuje - za ovu uslugu pozovite Tanju na +381 60 4805664.

NA SVIM AKTIVNOSTIMA U GORE NAVEDENIM TERMINIMA MOŽE SE PRISUSTVOVATI ISKLjUČIVO BEZ ODEĆE!

~~~~~~~~~

Pravila ponašanja

P o š t o v a n i (a),

od nas ovde se očekuje da poznajemo pravila lepog ponašanja na bazenima, kao i naturističkim/nudističkim plažama i skupovima u skladu sa opšte poznatim bontonom i zdravim i ekološkim principima.

Ipak, mišljenja smo da bi trebalo da sve nas podsetimo na nekoliko najvažnijih principa koji su opšte prihvaćeni širom sveta u naturističkim/nudističkim društvima:

 • Ulaz na bazen i saunu dozvoljen je isključivo bez odeće, osim službenim licima i dežurnim radnicima ovog sportskog centra;
 • maloletnim licima ulaz i boravak na manifestaciji dozvoljen je samo uz pratnju punoletne osobe – pratioc maloletnog lica preuzima punu odgovornost za isto, što potvrđuje potpisom izjave na licu mesta pre ulaska u objekat;
 • budimo učtivi i tolerantni jedni prema drugima - pokažimo zašto naš pokret ima budućnost i ne dajmo povoda zlim jezicima da nas predstavljaju u lošem svetlu kada mi to svakako ne zaslužujemo;
 • fotografisanje i snimanje nije poželjno u cilju zaštite privatnosti svake ovde prisutne osobe, ukoliko od nekog ne dobijete dozvolu da ga fotografišete ili snimite. Obavezno bi trebalo tražiti i dozvolu za eventualno objavljivanje takvih snimaka i fotografija u sredstvima javnog informisanja, na internetu i sl. Naravno, sve ovo ne važi ukoliko su objekti Vašeg snimanja i fotografisanja samo Vi i članovi Vaše porodice;
 • čuvajmo prostor oko nas čistim – isti, kao i vodu u bazenu, delimo sa drugima iz naše grupe, ali i sa ostalim korisnicima objekta. Pokažimo da smo ekološki svesni i da zato naš pokret ima lepu perspektivu.

~~~~~~~~~

Izjava o zaštiti privatnosti

Naturistička organizacija Srbije (u daljem tekstu "NOS") garantuje maksimalnu zaštitu privatnosti u pogledu informacija koje su dostavljene putem prijave za učešće na manifestaciji. Podaci koji su sadržaj ove prijave neće biti javno objavljeni niti dostupni trećim pravnim i fizičkim licima bez autorizovane dozvole podnosioca prijave. Izuzetak su jedino državni organi bezbednosti koji u cilju sprovođenja potencijalne istrage imaju pravo da zahtevaju uvid u gore navedene podatke, a gde je, u skladu sa važećim zakonima, NOS obavezan da takve zahteve prihvati i realizuje

Međutim, NOS ne može da preuzme odgovornost za otkrivanje podataka iz prijave za manifestaciju nastalog ukoliko podnosilac prijave koristi piratski softver, poseduje pristupni terminalni uređaj (računar, mobilni telefon i sl.) i/ili aplikacije zaražene virusima, kao i usled neodgovornog rada distributivnih službi, web hosting kompanije, internet provajdera i telekomunikacionih operatera

NOS takođe ne može da preuzme odgovornost za otkrivanje gore navedenih podataka nastalog usled krađe pristupnih terminalnih uređaja ili jedinica za skladištenje informacija u kojima su ovi podaci pohranjeni, kao i neodgovornog rukovanja podnosioca prijave sa dodeljenim mu lozinkama od strane naše organizacije ili drugih pravnih i fizičkih lica (lozinke za elektronsku poštu, internet pristup, razne društvene mreže i sl.)

NOS isto tako ne može da preuzme odgovornost za otkrivanje podataka iz prijave za učešće na manifestaciji nastalog ukoliko podnosilac prijave sam dobrovoljno iste otkrije trećim pravnim i fizičkim licima.

Nepotune prijave u kojima je izostavljen neki obavezni detalj neće biti razmatrane.

Davanje neistinitih podataka, lažno predstavljanje i krađa identiteta povlače zakonske posledice, te NOS zadržava svoje pravo i obavezu da iste prijavi nadležnim organima.

 

Informativna služba Naturističke organizacije Srbije

Pročitajte još