Resort Fruške Terme - Naturistički SPA, Vrdnik

Resort Fruške Terme - Naturistički SPA, Vrdnik

Ukoliko je i ovog leta Srbija Vaša letnja destinacija, za savršen odmor neophodno je izabrati savršen hotel. Hotel koji će istovremeno učiniti da se zaljubite u prirodu koja ga okružuje ali i pružiti sve usluge vrhunskog spa resorta je Wellness & Spa hotel „Fruške Terme“ 4S*.

Smešten na jednom od najlepših obronaka Fruške gore, na samoj ivici nacionalnog parka, idealan je za uživanje u svim bojama prirode uz bogatstvo termo-mineralne vode. Na svega pola sata od Novog Sada i četdeset pet minuta od Beograda, na Fruškoj gori, u banji Vrdnik Vas čeka prava oaza uživanja za sva čula.

Hotel „Fruške Terme“ predstavlja prve Terme u Srbiji sa impozantnim wellness centrom površine preko 7500m² i 1500m² vodenih površina. Gosti imaju priliku da se opuste u Vodenom svetu sa čak 8 različitih bazena sa termo-mineralnom vodom temperature od 29 do 32°C.

Jedan poseban deo ovog grandioznog kompleksa je posvećen samo nudistima. Segment nazvan “Adam i Eva” je građen po svim svetskim standardima kako bi pružio neponovljiv užitak svakom iskrenom poštovaocu naturizma.

Ovo naturističko područje se sastoji od nekoliko bitnih delova:

  • Panoramska sauna (zatvorena u prostoru napravljenom od drveta), koja po tipu spada u Finsku saunu sa temperaturama u rasponu od 80 °C do 110 °C i vlagom od 10 – 15%. Blagodeti su u poboljšanju cirkulacije, ubrzavanju metabolizma i regeneraciji kože.

  • Infrared sauna sa temperaturama u rasponu od 30 °C do 50 °C i vlagom oko 10%. Blagodeti su u detoksikaciji organizma, oslobađanju od stresa i otklanjanjju napetosti u mišićima.

  • Parno kupatilo koje pomaže u čišćenju kože i čini je mekanom, stimuliše kardiovaskularni sistem a pored toga i redukuje stress i umor. Ovde ćete boraviti na temperaturama u rasponu od 40 °C do 45 °C, dok je vlaga fantastičnih 100%.

  • Tepidarijumi (temperature 37 °C do 39 °C) oslobađaju telo negativnih tenzija i grčeva izazvanih svakodnevnim stresom, šire krvne sudove, poboljšavaju cirkulaciju i jačaju imunitet.

  • Tihi relax (soba sa vodenim krevetima) prijatne temperature 25 °C do 30 °C gde se postiže beztežinsko stanje plutanjem na vodi a u posebnim slučajevima se postiže i zagrevanje tela pre masaže i tretmana.

  • Djakuzi sa termalnom vodom temp. 33 °C (dimenzija 4m x 4m)

Na spratu iznad naći ćete i lounge area, prostor sa brojnim ležaljkama, prijatnim mirisima i prirodnom svetlošću. Ovaj deo obogaćuje i terasa sa pogledom na pobrđe Fruške Gore i svetlo-plavo nebo iznad.

Nakon opuštanja u Wellness i Spa centru, tu uživanju nije kraj, hotel „Fruške Terme“ nudi svojim gostima 201 smeštajnu jedinicu (186 superior soba i 15 apartmana), Inspiracija Bar, Gastro bar, pansionski ali i „a la carte“ restoran. Od momenta kada kročite u hotel dopustite da Vas ponese hedonizam. Dočekuje Vas Premier rakija, nakon čega je Vaše samo da telo prepustite čarima brojnih tretmana za telo i dušu.

Ukoliko ste ipak više ljubitelj tradicije odmah preko puta kompleksa „Fruške Terme“ smešten je etno kompleks „Vrdnička kula“ gde ćete u tradicionalnom ambijentu uz zvuk tamburaša probuditi uspomene na neka davna vremena, uživajući u lokalnim specijalitetima, domaćem vinu i rakiji, kao i najboljim gastronomskim kombinacijama kreiranim specijalno za Vas.

Ukoliko želite da pobegnete od gradskih gužvi ili radnih obaveza makar na kratko, priuštite sebi malo vremena pod svojim uslovima i za Vaš gušt, hotel „Fruške Terme“ će Vam sa zadovoljstvom pomoći u kreiranju sopstvenog bega u prirodu i naturizam.

Dobrodošli u prve terme u Srbiji!

Sa uplatom ulaznice za Sauna svet tj. Zona 2 u okviru ponude koju možete videti na website-u: https://www.frusketerme.com/wellness-zone.html ostvarujete ulaznicu za Nude Spa „Adam i Eva“ uz mogućnost da koristite i ostale usluge iz date ponude.

Članovi NOS-a sa plaćenom članarinom za tekuću godinu ostvaruju popust od 15%!

Radno vreme:
Ponedeljak-četvrtak: 12h - 19h
Petak: 12h - 21h
Subota: 12h - 21h
Nedelja: 12h - 19h

Cene:
Radni dani (ponedeljak-petak) - 3.900,00 din
Vikend (subota, nedelja) - 4.900,00 din

Članovi NOS-a sa plaćenom članarinom za tekuću godinu ostvaruju popust od 15% na prikazane cene!

Više informacija možete dobiti:
Recepcija: +381 22 21 55 240
Mobilni: +381 63 495 940
Wellness & Spa: +381 22 21 55 250
E-mail:recepcija@frusketerme.com

Komentari (0)

Srodni tekstovi

27.03.2022.

Prvi kafić i restoran za naturiste sa bazenom i spa u Beogradu

Posle nadaleko poznatih restorana za naturiste u Francuskoj,…

Pročitaj više

03.09.2021.

Redovni naturistički termini u spa centru u Beogradu

Dragi prijatelji naturisti, obaveštavamo vas da je…

Pročitaj više

Poslednji tekstovi

Kraj zimske sezone u City Code Spa u Zemunu Novosti

30.04.2022.

Kraj zimske sezone u City Code Spa u Zemunu

Usled renorviranja objekta i spa centra City Code Spa u…

Pročitaj više
Još jedno ultimativno vikend naturističko iskustvo Septembar 2022 - Apartmani Sunčani Breg Vrdnik Nacionanlni događaji

17.04.2022.

Još jedno ultimativno vikend naturističko iskustvo Septembar 2022 - Apartmani Sunčani Breg Vrdnik

Do drugi put ove sezone. vratili smo se na poznatu lokaciju,…

Pročitaj više
34. Međunarodna naturistički sportska nedelja u Sikiju kod Segedina u Mađarskoj Međunarodni događaji

17.04.2022.

34. Međunarodna naturistički sportska nedelja u Sikiju kod Segedina u Mađarskoj

Naturististička organizacija Srbije Vam predstavlja 34.…

Pročitaj više
Ultimativno vikend naturističko iskustvo Jul 2022 - Apartmani Sunčani Breg Vrdnik Nacionanlni događaji

17.04.2022.

Ultimativno vikend naturističko iskustvo Jul 2022 - Apartmani Sunčani Breg Vrdnik

Ponovo smo na poznatoj lokaciji, na mestu za koje je tražen…

Pročitaj više
Top