Resort Fruške Terme - Naturistički SPA, Vrdnik

Resort Fruške Terme - Naturistički SPA, Vrdnik

Ukoliko je i ovog leta Srbija Vaša letnja destinacija, za savršen odmor neophodno je izabrati savršen hotel. Hotel koji će istovremeno učiniti da se zaljubite u prirodu koja ga okružuje ali i pružiti sve usluge vrhunskog spa resorta je Wellness & Spa hotel „Fruške Terme“ 4S*.

Smešten na jednom od najlepših obronaka Fruške gore, na samoj ivici nacionalnog parka, idealan je za uživanje u svim bojama prirode uz bogatstvo termo-mineralne vode. Na svega pola sata od Novog Sada i četdeset pet minuta od Beograda, na Fruškoj gori, u banji Vrdnik Vas čeka prava oaza uživanja za sva čula.

Hotel „Fruške Terme“ predstavlja prve Terme u Srbiji sa impozantnim wellness centrom površine preko 7500m² i 1500m² vodenih površina. Gosti imaju priliku da se opuste u Vodenom svetu sa čak 8 različitih bazena sa termo-mineralnom vodom temperature od 29 do 32°C.

Jedan poseban deo ovog grandioznog kompleksa je posvećen samo nudistima. Segment nazvan “Adam i Eva” je građen po svim svetskim standardima kako bi pružio neponovljiv užitak svakom iskrenom poštovaocu naturizma.

Ovo naturističko područje se sastoji od nekoliko bitnih delova:

  • Panoramska sauna (zatvorena u prostoru napravljenom od drveta), koja po tipu spada u Finsku saunu sa temperaturama u rasponu od 80 °C do 110 °C i vlagom od 10 – 15%. Blagodeti su u poboljšanju cirkulacije, ubrzavanju metabolizma i regeneraciji kože.

  • Infrared sauna sa temperaturama u rasponu od 30 °C do 50 °C i vlagom oko 10%. Blagodeti su u detoksikaciji organizma, oslobađanju od stresa i otklanjanjju napetosti u mišićima.

  • Parno kupatilo koje pomaže u čišćenju kože i čini je mekanom, stimuliše kardiovaskularni sistem a pored toga i redukuje stress i umor. Ovde ćete boraviti na temperaturama u rasponu od 40 °C do 45 °C, dok je vlaga fantastičnih 100%.

  • Tepidarijumi (temperature 37 °C do 39 °C) oslobađaju telo negativnih tenzija i grčeva izazvanih svakodnevnim stresom, šire krvne sudove, poboljšavaju cirkulaciju i jačaju imunitet.

  • Tihi relax (soba sa vodenim krevetima) prijatne temperature 25 °C do 30 °C gde se postiže beztežinsko stanje plutanjem na vodi a u posebnim slučajevima se postiže i zagrevanje tela pre masaže i tretmana.

  • Djakuzi sa termalnom vodom temp. 33 °C (dimenzija 4m x 4m)

Na spratu iznad naći ćete i lounge area, prostor sa brojnim ležaljkama, prijatnim mirisima i prirodnom svetlošću. Ovaj deo obogaćuje i terasa sa pogledom na pobrđe Fruške Gore i svetlo-plavo nebo iznad.

Nakon opuštanja u Wellness i Spa centru, tu uživanju nije kraj, hotel „Fruške Terme“ nudi svojim gostima 201 smeštajnu jedinicu (186 superior soba i 15 apartmana), Inspiracija Bar, Gastro bar, pansionski ali i „a la carte“ restoran. Od momenta kada kročite u hotel dopustite da Vas ponese hedonizam. Dočekuje Vas Premier rakija, nakon čega je Vaše samo da telo prepustite čarima brojnih tretmana za telo i dušu.

Ukoliko ste ipak više ljubitelj tradicije odmah preko puta kompleksa „Fruške Terme“ smešten je etno kompleks „Vrdnička kula“ gde ćete u tradicionalnom ambijentu uz zvuk tamburaša probuditi uspomene na neka davna vremena, uživajući u lokalnim specijalitetima, domaćem vinu i rakiji, kao i najboljim gastronomskim kombinacijama kreiranim specijalno za Vas.

Ukoliko želite da pobegnete od gradskih gužvi ili radnih obaveza makar na kratko, priuštite sebi malo vremena pod svojim uslovima i za Vaš gušt, hotel „Fruške Terme“ će Vam sa zadovoljstvom pomoći u kreiranju sopstvenog bega u prirodu i naturizam.

Dobrodošli u prve terme u Srbiji!

Sa uplatom ulaznice za Sauna svet tj. Zona 2 u okviru ponude koju možete videti na website-u: https://www.frusketerme.com/wellness-zone.html ostvarujete ulaznicu za Nude Spa „Adam i Eva“ uz mogućnost da koristite i ostale usluge iz date ponude.

Članovi NOS-a sa plaćenom članarinom za tekuću godinu ostvaruju popust od 15%!

Radno vreme:
Ponedeljak-četvrtak: 12h - 19h
Petak: 12h - 21h
Subota: 12h - 21h
Nedelja: 12h - 19h

Cene:
Radni dani (ponedeljak-petak) - 3.900,00 din
Vikend (subota, nedelja) - 4.900,00 din

Članovi NOS-a sa plaćenom članarinom za tekuću godinu ostvaruju popust od 15% na prikazane cene!

Više informacija možete dobiti:
Recepcija: +381 22 21 55 240
Mobilni: +381 63 495 940
Wellness & Spa: +381 22 21 55 250
E-mail:recepcija@frusketerme.com

Komentari (1)

julija, 28.09.2022 18:09

od svega navedenog samo je u funkciji finska sauna

Srodni tekstovi

27.03.2022.

Prvi kafić i restoran za naturiste sa bazenom i spa u Beogradu

Posle nadaleko poznatih restorana za naturiste u Francuskoj,…

Pročitaj više

03.09.2021.

Redovni naturistički termini u spa centru u Beogradu

Dragi prijatelji naturisti, obaveštavamo vas da je…

Pročitaj više

Poslednji tekstovi

Podrži srpski tim ili budi volonter organizacije evropskog plivačkog takmičenja u Beogradu 2022 Novosti

27.09.2022.

Podrži srpski tim ili budi volonter organizacije evropskog plivačkog takmičenja u Beogradu 2022

Ove godine održava se 50. Evropsko naturističko…

Pročitaj više
Budi deo srpskog tima na naturističkom plivačkom takmičenju Swimming Gala 2022 u Beogradu Novosti

25.09.2022.

Budi deo srpskog tima na naturističkom plivačkom takmičenju Swimming Gala 2022 u Beogradu

Ove godine održava se 50. Evropsko naturističko…

Pročitaj više
Beograd je domaćin međunarodnog naturističkog plivačkog takmičenja Swimming Gala 2022 Međunarodni događaji

03.09.2022.

Beograd je domaćin međunarodnog naturističkog plivačkog takmičenja Swimming Gala 2022

Sa ponosom i zadovoljstvom najavljujemo i organizujemo 50.…

Pročitaj više
Naturisti iz naturističke organizacije srbije na 50. Susretima Alpe-Adria IV Blog

22.06.2022.

Naturisti iz naturističke organizacije srbije na 50. Susretima Alpe-Adria IV

Mala četa je osvetlala obraz i srećno se vratila kući …

Pročitaj više
Top