Naturistička organizacija Srbije - Forum
Letovanje u Bugarskoj (Nesebar) - Oblik za Štampu

+- Naturistička organizacija Srbije - Forum (https://www.nos.org.rs/forum)
+-- Forum: Arhiva (https://www.nos.org.rs/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Naturistička organizacija Srbije radna zona (https://www.nos.org.rs/forum/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Tema: Letovanje u Bugarskoj (Nesebar) (/showthread.php?tid=21)Letovanje u Bugarskoj (Nesebar) - Nenad. - 10.30.2015.

Poštovani članovi Foruma,

Twitter nalog Naturističke organizacije Srbije aktivan je od danas pod imenom "@NosFkkSrbija".

Pratite nas i budite na vreme obavešteni o našim aktivnostima!


Letovanje u Bugarskoj (Nesebar) - Aleksandar. - 10.31.2015.

Dragi naturisti,

Letos sam po prvi put posetio Bugarsko primorje, grad Nesebar. Nesebar je lep primorski grad koji pruza puno toga lepog. Ima dosta toga da se poseti i da se vidi. Stari grad deluje inpresivno. Hoteli su svi novosagradjeni. Vecina hotela je sagradjena pored mora. Cene smestaja su vise nego pristojne. Novac menjajte u menjacnicama CROWN i u bankama. U blizini je market ZANET gde imate da kupite za hranu i pice kao i za ostale potrebe sve sta vam je potrebno kao i kuvana jela. Jeftinije je nego kod nas. Sto se nocnog provoda tice ima par diskoteka kao i brod koji se zove CAPETAN JAK a u blizini je i Suncev breg koji je sto se tice nocnog provoda mnogo bogatiji a udaljen od Nesebara oko 3 km. Plaze su peskovite i prilicno ciste. Nudisticke plaze ima dve jedna se nalazi pored puta kad se ide prema Suncevom bregu a druga na juznom delu plaze. Ja sam posetio ovu drugu plazu. Plaza je duga oko 200 m i prilicno posecena i svaki dan popunjena.Na plazi nema tuseva i nema kafe barova.

Sledece leto definitivno ponovo idem u Bugarsku, ostavila je na mene fenomenalan utisak.


Letovanje u Bugarskoj (Nesebar) - darkodab - 10.18.2016.

U Bugarskoj sam letovao još 2005 i to je bilo moje prvo "nudističko" letovanje. Tada sam prvi put otišao na nudističku plažu i nakon toga nudizam je postao deo mog života. I ja sam išao na južnu plažu koja je po mom mišljenju mnogo lepša i prijatnija od one na severnoj, odnosno na putu između Nesebara i Sunčevog brega. Plaža nije velika ali opet, ima dovoljno mesta za svakog da nađe svoj mir i prostor. U vreme kada sam ja bio, bilo je dosta porodica tako da je zastupljen i porodični nudizam.
Sve u svemu, sve pohvale i preporuke svakom ko se dvoumi da li da ode u Bugarsku na more ili ne. Treba se osloboditi predrasuda ali isto tako i pomiriti sa činjenicom da u Bugarskoj nećete naići na mediteranski šmek. Nema borovih šuma,nema palmi i lijandera (osim u saksijama) i ako vam to ne smeta, imaćete jedno lepo letovanje za pamćenje.


Letovanje u Bugarskoj (Nesebar) - Nenad. - 11.03.2016.

Darko za sve si u pravu. Bugarska moze biti uvek zanimljiva.